Od wtorku do niedzieli restauracja czynna 13.00 - 21.30
Zapraszamy!
Nasze menu
PRZEKĄSKI (200g)
SAŁATKI (300 g)
PODAJEMY Z AUTORSKIM DRESSINGIEM ROZARIO’S
DLA DZIECI (200 g)
ZUPY (250 ml)
DANIA MIĘSNE
PODAJEMY NA TRZY SPOSOBY: I Z FRYTKAMI, RYŻEM LUB PIECZONYM ZIEMNIAKIEM Z DIPEM CZOSNKOWYM ORAZ SURÓWKĄ BĄDŹ SAŁATĄ SEZONOWĄ II Z DUŻĄ SAŁATĄ SEZONOWĄ III Z WARZYWAMI Z PATELNI
PIEROŻKI NASZEGO WYROBU
FAJITAS (380 g)
STEKI
PODAJEMY NA TRZY SPOSOBY: I Z FRYTKAMI, RYŻEM LUB PIECZONYM ZIEMNIAKIEM Z DIPEM CZOSNKOWYM ORAZ SURÓWKĄ BĄDŹ SAŁATĄ SEZONOWĄ II Z DUŻĄ SAŁATĄ SEZONOWĄ III Z WARZYWAMI Z PATELNI
RYBY i OWOCE MORZA (380 g)
PIZZA (ø 32 cm)
DODATKI
DESERY NASZEJ PRODUKCJI
PARFAIT TO MROŻONY KREM NASZEJ PRODUKCJI, KTÓRY PRZYGOTOWUJEMY W RÓŻNYCH SMAKACH.
NAPOJE BEZALKOHOLOWE
KAWY
HERBATY
PIWO
WINA
DRINKI
DRINKI BEZALKOHOLOWE
WHISKY
BRANDY
GIN
WÓDKA
INNE ALKOHOLE
Danie dnia:
W środę zapraszamy:
* Zapiekanka Cozumel
Plasterki pieczonych ziemniaków z paseczkami smażonego kurczaka i warzywami zapiekane w beszamelu z mozzarellą.
Smacznego!